Известие

Collapse
No announcement yet.

ремонти и срещи

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Отдавна чаках да се пооправи времето и днес реших да накажа Ал и за 2 часа гледайте какво сътворих.Пък догодина с нови части,дай боже.
    Attached Files
    вече без Алфа,но да видим до кога!

Comment

• Първоначално публикувано от Kris Покажи съобщение
      хах Иво, кво стана с Викторито дето му симпатизираше
      Виктора си е наред и не е мръднал!Мръдна Монроето!И то само десния!Най-вероятно от някоя дясна дупка с лява ориентация!Качвах ги на стенда в ИКТЕО Серон и задните са перфектни.Те са ми Виктор!
      Днеска си прегледах книжката и установих,че са на 270 000км.Няма какво повече да искам от тях!
      Смених,лагери тампони и амортесьори!Колата заспа,но се разтропаха,много нечестиво,спирачните апарати.Май съм и за накладки!

Адаш,каква е тая идея,дето няма да я понесат дъртите ми бъбреци !?Както знаеш,много акъл нямам!
      На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
      Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Да се пооплача малко!
        Днеска сам си го нахаках!Съединителя нещо се ебаваше и аз,като грижовен собственик ,му купих на Алфи нова помпа и цилиндър,с любезното съдействие на познат нам,форумен разбойник!Връщайки се от София,на околовръстното на Перник,нещата съвсем се сговниха и волю-неволю,навлякох работните гащи.Справих се с всички шибани операции,които е желателно да се извършват с помощник,а виж зегерката,която съм я вкарвал много пъти без проблем ми разката фамилията.Довтаса и подкрепление,под формата на пет души кюстендилски майстори,натъпкани в допотопно Ауди и нито благословиите ,вече в шесторен размер,нито многото ръце успяка да я вкарат в проклетия канал.
        По едно време стана страшно,Алфи трябваше да си има братчета близнаци,а собствника му да ходи в психиатрията.Пушихме по цигара и оставихме дяволите да се налудуват.После изгоних всички,бръкнах само с пръстите и една малка отверка и се чу заветното ЩРАК!!!Изпратих си ги по живо по здраво,а аз си потърках цицината на челото,от педала дето ме шибна.
        Е те това ,ако не е кола с характер!
        Знам,че за някой може да му е тъпа цялата тая история,ама си оправяйте нещата навреме,а не като мене.Въпреки,че всеки след това има право да квичи 5 минути!
        Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Моята кочинка вече е на пътя ,след като претърпя доста основен ремонт на пода( то не беше рязане, то не беше заварване).Онзи ден и взех части за обслужване и забравих да ги питам магазинерите колко струват жилата за ръчната, че мойте са в напреднал стадий на разлагане. Някой ще ми каже ли ориентировъчна цена за жилата.
          sigpic
          Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
          BMW E30
          BMW E36

Comment

• Първоначално публикувано от Grozdan Покажи съобщение
            Моята кочинка вече е на пътя ,след като претърпя доста основен ремонт на пода( то не беше рязане, то не беше заварване).Онзи ден и взех части за обслужване и забравих да ги питам магазинерите колко струват жилата за ръчната, че мойте са в напреднал стадий на разлагане. Някой ще ми каже ли ориентировъчна цена за жилата.
            http://axm-auto.com/index2.php?brand...t=31&subcat=63

Comment

• [QUOTE=Grozdan;624556]Моята кочинка вече е на пътя ,след като претърпя доста основен ремонт на пода( то не беше рязане, то не беше заварване).Онзи ден и взех части за обслужване и забравих да ги питам магазинерите колко струват жилата за ръчната, че мойте са в напреднал стадий на разлагане. Някой ще ми каже ли ориентировъчна цена за жилата.[/QUOTE

От 12 до 18 лева.Зависи как ще ги намериш!

Comment

• Мерси на колегите за отговорите.И тях ги включвам в общата калкулация.Аз си мислех че са по скъпи.
                sigpic
                Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                BMW E30
                BMW E36

Comment

• Могат да станат и по-ефтини,щото проблема не им е в цената,а внамирането им.Това ще рече,че в скоро време ще обмисля правенето им.Проблема ще е,ако има проблем в кожуха.Ама и за него ще мислиме!

Comment

• Пак ми гръмна семерингата на рейката!Сега съм с волан,като на Рено 19!Да си припомня как беше на Москвича!

Comment

• Ами честито пак гърчене под алфата,тия коли майче си мислят че не им обръщаме дастатъчно внимание за това ни намират постояно занимавки
                      вече без Алфа,но да видим до кога!

Comment

• Правят го само с цел да ни тренират.Все пак ние и съседния раздел за класиките май познаваме най добре колите си,все пак доста пъти сме ги разпарчетосвали на съставните им части.
                        Alfa Romeo 33 SW 1.7 16v - Няма я вече.
                        Alfa Romeo 155 1.8 8v TS - и нея
                        Alfa Romeo 156 1.9 jtd 8v '02

Comment

• вярно си е ,не само ги познаваме ами са и по-евтинки ,само като видя за какви цифри става дума в разделите за некласики , 156 например и става страшно )))))))))
                          Last edited by staiger; d.m.y г., 00:08.
                          Ако съдбата ти обърне гръб-изчакай я да се наведе.....
                          Звукът може да бъде
                          описан само така: представи си смесица от бръмченето на Nascar-Chevys и пакистанска свиня-майка

Comment

• Тоя ремонт,дето ме чака на рейката ,иска до 10 лева чаркове и консумативи,ама ще чака до по-добри времена.Свиква се и с тоя волан!.
                            То верно ,че си познаваме добре колите.С тях лежиме повече,отколкото с жените ни!

Comment

• Първоначално публикувано от mordohy Покажи съобщение
                              Тоя ремонт,дето ме чака на рейката ,иска до 10 лева чаркове и консумативи,ама ще чака до по-добри времена.Свиква се и с тоя волан!.
                              То верно ,че си познаваме добре колите.С тях лежиме повече,отколкото с жените ни!
                              Не се оплаквай тъкмо ще напомпаш бицепс, трицепс...
                              sigpic
                              Alfa Romeo 33 1.5iE-EX
                              BMW E30
                              BMW E36

Comment

• Слагаи една обикновенна реика.Хем няма да му мислиш хем се увеличава радиуса на завои.

Тествано!!!!
                                Аlfa33 1.7 107hp- 132hp.RIPAlfa33 1.7 16v. 1??hp.-Бившата!Alfa145 1.7 16v.-EX!AlfaRomeo33 1.7IE-Rip!AlfaRomeo33 1.3DLRO40 90hp.-1.7 16v-totalAlfa33 1.7 16vQV-EX. Alfa33 1.7 16v 4x4

Comment

Working...
                                X